Sfeervolle vakantiewoning met sauna en hottub.

3 Juni 2021 - Margreet

€ 50.00

Onze vakantiewoning heeft voldoende ruimte voor 4 personen.
Midden op de Veluweinhetmooie Lunteren.
De woningstaat oponseigenterrein, en is omgeven door een bosrijke tuin, terwijl het toch midden in het centrum ligt met alle nodige winkels naast de deur. Met 10 minutenlopen zit uals in het bos, waar volop fiets en wandelrouteszijn, het treinstation zit op 5 minuten loopafstand.
In de tuin bevindt zich een sauna en hottub, die beiden houtgestookt zijn en die uper dag bij kunt boeken.
Tevens is er een trampoline, lopen er wat kippen en staat er een barbecue te midden van verschillende zitjes, kortom , heerlijk genieten.

De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt, badhanddoeken moet zelf meenemen. Parkeren bij de woning voor maximaal 2 auto's en toegang tot WIFI. In onze zeer ruime tuin lopen lopen wat kippen rond, die u zelf kunt voeren als u dat leuk vindt. Voor de warme zomeravonden staat er een heerlijke barbeque in de tuin, tevens een afgedekte vijver met vissen, en een sauna met hottub die u bij kunt boeken. Voor de sauna rekenen wij € 30 per dag, voor de hottub rekenen we ook € 30 per dag. Boekt u ze beide ? Dan wordt het € 50. De hottub is houtgestookt.
De normale opwarmtijd van kraanwater naar zo'n 40 graden is ongeveer 2,5 / 3 uur, u moet hem dan wel op blijven stoken, en kunt in die tijd dus niet weg, het is goed om daar rekening mee te houden, gebruikt u de hottub meerdere dagen, dan zal hij vanaf de tweede dag veel sneller op temperatuur zijn. De hottub dient vooraf overgemaakt te worden. De sauna is ook houtgestookt, deze kunt u in ongeveer 3 kwartier opstoken naar 90 graden.
Er zijn verschillende zithoekjes door de tuin. Achter de woning op het terras een tuinset. U kunt ook lekker zitten bij de sauna en hottub of u neemt plaats aan de picknicktafel terwijl u lekker gaat barbecuen.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Gelderland en Veluwe

Aantal personen
Maximaal: 4